Wednesday, March 5, 2008

Snabbt inlägg

Ska iväg om några minuter. Är dåoolig på att uppdatera, men när jag inte behöver sitta på golvet med datorn längre lovar jag att bli bättre. Då ska ni få höra mer om mitt fantastiska liv i den akademiska världen, där jag för övrigt totalt dominerat de två första dagarna. Har satt den ena professorn efter den andra på plats med dräpande och sylvassa argument. Typ...

Heeeeij

Tuesday, March 4, 2008

Nä, så att en annan är doktorand

Är på plats och sparkandes i Linkan. Skriver bara kort nu, men ska skriva ett långt utförligt inlägg om Linköping och hur det är att vara doktorand. Men så här långt verkar det faktiskt riktigt bra. Lägenheten är helt ok, men den var inte välstädad... Har inga städgrejer här heller så jag trippar runt på tårna och använder disktrasa fläckvis där jag spenderar mycket tid.
Det verkar också bra med "jobbet". Ska dela kontor med en snubbe, men det blir nog bra. Riktigt stort kontor, ny dator så det är inte mycket att klaga på. Ska åka på "internat" i slutet av veckan och gissa vart vi ska... Gränna och Huskvarna.. Göööött. Dä´ha mann ju allri vatt.

Annars är de la bra. Måste komma in i rutinerna och sen ska jag nog komma igång med träning. Passerar gymmet och friidrottshallen på väg från och till skolan så jag har inget att skylla på i det fallet.

Kraaaam

Monday, March 3, 2008

Sista från Örebro

Sista meddelandet från Örebro! Det blir ett kort.. Måste dra snart.
Vasaloppet gick sådär. Vallningen var svårt. De bästa herrarna hade ruggat och det skulle man ha haft, men då måste man veta vad man gör. Man bör ha ett par skidor för det också. Med andra ord är det inte för alla... Jag hade nog inte vågat det. Måste prova det oftare i såna fall.
FIa hade bra glid på Solda-vallorna och ok fäste en stund på Skigo gul special.

Nu drar jag! Jävla piss-Örebro!