Monday, June 30, 2008

Cykel-SM

I helgen kollades det cykel-sm. Sköj och bra tävlingar. Falun hade lyckats få till en bra bana med Sjulsarvbacken som höjdpunkt. Axelsson var grymt stark hela dagen och det var synd han inte fick vinna, men en spurt mot Ljungblad är inte lätt.. Lövkvist var även han stark, och det var tydligt att det är viss skillnad på proffsen och de "inhemska" cyklisterna. Särskilt på denna tuffa bana.

Annars är jag i Orsa och ska vara här fram tills femdagars. Har cyklat runt orsa-sjön plus en sväng upp till Grönklitt. Gut, men en rejäl regnskur upp mot Gröna klittan gjorde livet surt. Och min sjukt dåliga träning sista månaderna kändes.. Jag har inget klipp i backarna. Fan också. Att man ska behöva träna för att cykla fort. Det får bli en internet-beställning av EPO nu tror jag.
Har köpt en Watt-mätare också. En Polar CS600. Nöjd så här långt. Men den är fan inte snäll.. Den visar klart och tydligt hur jävla svag jag är. Elak är vad den är. Men den är rak och ärlig, så det var man högakta fanskapet för.
Ska lägga ut lite fräscha pulskurvor framåt. Men numera ser de ut som om nån spytt på skärmen, med alla kurvor. Men det är rätt kul att kolla i programmet efteråt.

Kramizar *ler*