Saturday, March 21, 2009

Premiärtur!

Var ute på första rundan med nya hojen idag. Måste säga att jag är riktigt nöjd med den. Blåste inte på stenhårt, men det jag körde kände jag att den var grymt styv och att den helt underbar uppför. Det är svårt att inse vad hur vikten påverkar känslan uppför, men det är stor skillnad. Känns som om man kan hantera cykeln hur som helst och det flyter på liksom. Måste verkligen börja träna lite mer för att se hur det känns när man är riktigt stark. Men det ska ju fan bli snö här imorgon påstås det. Förstår inte hur de tänker när man bestämmer sånt. Idag är det superväder och alla är glada och ute och rör på sig. Och så förstör man det genom att lägga in blötsnö. Nej, jag fattar inte riktigt.

Och igår var jag i Stockholm och gjorde två intervjuer. Den ena var ok, men utan diktafon igen och de ville inte svara på vissa frågor. Den andra avbröts mitt i eftersom arsl.. eh, jag menar herren, hade bokat in ett annat möte 20 minuter efter vårt började. Tack ska du ha! Kul för mig att ta mig tid och åka ändå till Stockholm och träffa dig om du inte är intresserad, gubbjävel!

Annars ligger puilsfil och goole earth-bild här under. Sååååå coolt med dagens teknik. Har dock inte satt på wattmätaren än. Men det kommer!

Wednesday, March 18, 2009

Stress..

Nu var det ett tag sen man skrev och berättade om sitt underbara liv.. Just nu är det ganska stressigt faktiskt. Håller på för fullt med tvärprojektet där jag gör en bunt intervjuer. Var i Södertälje igår och ska till Estockholmo imorgon. Hem från Södertälje var tåget försenat en timme... Kan säga att Södertälje Syd är inte den station man helst vill bli fast på... Fyyyyyy fan var tråkigt. På väg till intevjun lyckades jag också skita till det. Stället jag skulle till ligger på andra sidan kanalen från stationen men man måste åka en rätt bra runda runt för att ta sig dit. Så eftersom tåget var försenat 30 minuter upp missade jag fullständigt alla bussar som jag skulle ta, och fick vänta 30 minuter på nästa... När den bussen kom så tog den mig halvvägs och min plan var att springa sista biten... Men det gick gick för faaaen inte att ta sig över kanalen, trots att eniros kartor visar att det borde gå, utan egen bil eller tåg... Så det fick bli en paniktaxi i en korsning, och att försöka förklara var jag stod var inte det lättaste... Men till slut kom jag fram, en minut innan avsatt tid. Vi har börjat med Just-in-time-principen på universitetet också.
Spännande va? Jaså inte?

Annars är det superväder. Ska försöka ta mig ut och cykla snart lite... Men det är svårt att hinna tyvärr.
Ska dock försöka skriva lite oftare i alla fall i fortsättningen...

Yo!