Saturday, March 29, 2008

Åjo

Jaha. Nu var man lämnad ensam igen. Det är synd om mig. Fia är i Stockholm och träffar gamla klasskompisar. Jag kanske inte har sagt att hon varit här. Men det har hon. Men inte nu alltså. Fast igen imorgon. Men kanske bara någon dag sen. Och så. Fattar ni? Inte jag heller.

Efter en och en halv veckas sjukdom, eller kukdom som det egentligen heter, har jag cyklat idag. Har dessutom beställt nya grejer till cykeln. Ett par halvsnik pedaler, kedja och kassett. Dessutom köpte jag en ny hjälm häromdagen. Blir mycket köpande... Men det är grejer som jag mer eller mindre behövt länge.

Såg förresten E3 Prijs Vlaanderen på Viasat Sport idag som jag har några dagar. Kul att Arvesen vann. CSC verkar vara i grym form. Flandern runt nästa söndag kan nog bli en riktig höjdare. Sändningen påminde också hur otroligt viktiga kommentatorerna Roberto Vacchi och Anders Adamsson är. Kommentatorer Serra och Ingeby gjorde väl ok ifrån sig, men det var en hel del fel med nummer och cyklister. Och det är klasskillnad mot Vacchi. Men det är å andra sidan jävligt lätt och sitta här och kommentera kommentatorerna... Jag tror inte jag skulle göra bättre ifrån mig. Jag är dock en jävel på att kommentera Bowling, Snooker och Bouling. Så behöver ni kommentator med spetskompetens, hör av er!

För övrigt är det ok att doktorera. Men det är förbannat jävla svårt att diskutera Modernitetsteorier som man aldrig hört talas om tidigare och så för övrigt inte är överdrivet intressanta... Tycker jag. Tyvärr verkar jag vara ensam om att tycka det... Men vaffan. Det blir säkert bättre nästa kurs. Får vi hoppas........

Thursday, March 27, 2008

Rik som ett troll!

Har varit dålig på att uppdatera. Jag ber om ursäkt. Det är bara det är jag är så jäval rik just nu att jag inte har tid att skriva här. Har fått min första riktiga lön och jävlar vad jag bränner pengar! Fast jag har inte köpt något riktigt onödigt än. Det är bara en lång, lång lista med grejer som byggts upp under flera år som börjar betas av så sakterligt.

Kul att Axelsson fortsätter visa fin form! Undrar om han får köra Girot? Det är ju ett bra tag kvar iofs och formen håller ju inte i sig till dess, men han borde nog få chansen ändå.

Annars är det mycket läsande. Intressant. Ganska i alla fall.

Monday, March 24, 2008

Partikelförflyttning

Är det någon som vet hur man gör? Det verkar så otroligt mycket smidigare än det vi håller på med nu. Eller är det någon som är det på spåren, för i såna fall kan jag gå in och sponsra med en hundring...
Själv har jag kört upp från Vaggeryd med "fel" typ av däck för årstiden.. Kanske dumt att erkänna ett brott på internet, men bängen kan ju försöka hitta mig här i Lambohov i Linköping! Ha... Eller fan också.. Nu försa jag mig visst.
Men det gick ok att köra, trots flera cm snö i början och snömodd resten.
Men fia är på väg ner hit just nu. Hon har kört från Lofsdalen idag... Långt. Och lagom i Örebro, på grund av att jag ville att hon skulle kolla min brevlåda då hon passerade 200 meter från den, lyckades hon köra punka... Men hon lyckades byta helt själv! Duktigt! Men nyss ringde hon igen och då ill-snöade det så hon knappt såg vägen framför sig... Men hon fortsätter nedåt i sakta mak.

Sååå.. Partikelförflyttning är min melodi i framtiden. Då kan man diskutera existensialism också. Vem är då jag? Om jag bryts ner och sätts samman hela tiden. Då kan det ju inte finnas någon själ. Eller?
Kvasifilosofi är min grej som ni hör...

Surt med snö. Nu ska man ju cykla för fan! Och jag ska träna imorgon! Awesome!

Sunday, March 23, 2008

Utför

Ja, efter förra inlägget kan det nog bara gå utför, så här börjar den halsbrytande färden mot botten!
Har dock inte så mycket att säga.. Är nästan frisk, men vilar en dag extra för att inte göra samma miss som senast då jag tränade för tidigt och fortsatte vara sjuk ett par dagar till.
Det var kul att se offensiva svenskar i Milan-San Remo! Roligt att de börjar visa sig.
Kollar lite på Sopranos också. Käre far köpte första säsongen på DVD.

Annars får ni ha det så jävla bra!