Friday, February 22, 2008

Inget på ett tag

Sista inlägget på ett par dagar! Förstår att det känns hemskt, men tyvärr är det den bittra sanningen. Jag ska avlägsna mig från hemlig ort och bege mig till starten av Tjejvasan i Oxberg. Där ska vallas och langas åt lilla stumpan och jag förväntar mig seger. Annars jävlar! Då blir det återigen den ryska skolan...

Sen ska jag upp till Everstberg och hjälpa Håmås och hans crew som ska köra Öppet spår. Ska köra dem till starten och sen köra hem dem till småland. Gjorde samma resa förra året och några av damerna var ute i 11 timmar, vilket gjorde att vi var hemma först vid 1-2 på natten. Mmmm...
Väl där nere ska jag packa ihop min skit inför flytt till Linkan.

Och snälla.... Jag ber er med jätteledsen röst och tårar i ögonen att rösta i min tävling. Annars vinner OLund, och frågan är om ni unnar honom det? Jag unnar honom det särskilt som han var delaktig i passet, men ni har guldläge på en kexchoklad... Så, tag chansen!

Ha det snuskigt

Vallatips!

För att konkurrera med OLund ska inte jag vara sämre än att jag ska komma med vallatips till helgens lopp. Jag tror stenhårt på "fetToko" under hela skidan. Vill man ha lite fäste kan man lägga Rode Rossa längst fram och längst bak på skidorna. Jag garanterar fäste!

På den hemliga orten är det grymt väder. Strålande sol och 4-5 grader varmt. Ganska blåsigt.

Kraaaaaaam

Thursday, February 21, 2008

Kort och mysigt inlägg

Eftersom jag befinner mig på hemlig ort under några dagar innan Vasorna drar igång kan jag enbart göra kortare inlägg. Men något litet ögongodis ska jag ju bjuda er alla två-tre läsare som dagligen gör ett besök på. Jag håller på och preparerar Fia så hon ska åka fort på Tjejvasan och Vasaloppet och jag kan säga att det är den ryska meotden som används med allt vad den innebär. Jag går inte in på detaljer, men metoderna kommer göra att det kommer att gå fort de två närmsta helgerna. Det svåraste är att göra sig av med "hjälpmedlen" på ett så bra sätt som möjligt utan misstankar, vilket bland annat inneburit en resa till Östersund och en rastplats utanför, men vad gör man inte för en topp 50-plats i Tjejvasan..

Annars då? Jo, tackar som frågar. Det är fina fisken. Det kunde varit värre.

Och fortsätt rösta på tävlingen. Den avslutas inte förrän mer än tre personer röstat, så kolla föregående inlägg!

Yo!

Tuesday, February 19, 2008

Fast nu funkar det!

Så skit i det föregående inlägget. Här kommer de nu! Med originaltext!
Äntligen! Nu är det äntligen dags för de sista bidragen i min fantastiska tävling! Eftersom jag kommer vara utan min dator i resten av veckan, då jag ska vara expertstöd i vallning och busschaufför, lägger jag ut de sista bidragen nu. Och jag har en liten extra godbit! Jag har slängt in ett Wildcard över de fem ursprungliga! Det ni! Och det är inte vilket wildcard som helst, men mer om det när vi kommer dit.
Så här är det fjärde bidraget! Det visar ett cykelpass ner och upp för en av de klassiska alpgiganterna; Col de Madeleine! Det ni.


Det sista bidraget visar ett halv-GP i Västerås från i våras! 10 varv på en ca 3,3 km bana med en mindre slakmota per varv. Mmm. Underbart.


Detta var de fem ursprungliga, men eftersom jag gillar er så mycket slänger jag som sagt in en pulsfil till. Pulsfilen i sig är inte så spektakulär, men ursprunget är desto mäktigare. Jag ger er; pulsifilen från 2007 års JanJan-cup! Helt otroligt. Denna tävling som ni hört så mycket om, och nu får ni en glimt in i hjärtat på en trefaldig segrare. Underbart att vara er en dag som denna!


Jag förstår att många blir alldeles till sig av det här, men ni måste rösta med hjärtat ändå. Eftersom jag inte har tid eller lust eller stake att sätta mig in i hur man html:ar fram en riktig omröstning får ni skriva er röst i detta inläggs kommentar-ruta. Vill ni får ni gärna ge en motivering. Bästa motivering vinner en kexchoklad och en signerad utskrift i pappersformat av pulsfilen!

Så, rösta! För helvete...
Annars är det bra... Sprang intervaller idag. Vaderna kändes ok.
Hej!

Fan också!

Jag hade tänkt lägga ut de sista pulsfilerna idag. Jag ska iväg resten av veckan och tänkte ge er lite ögongodis under tiden när jag inte kan lägga ut några bilder. Men nu verkar det krångla och skita sig, så det verkar inte bli några bilder idag. Jag lovar att jag ska göra allt jag kan för att få upp dem imorgon på något sätt. I PROMISE!!!

Annars är det bra. Sprang intervaller på bana idag vilket gick rätt bra. Inte ont i vaderna alls. I övrigt har jag nästan inte gjort ett skit. Ska packa en massa valla och grejer till helgen ikväll. Men det är ju House på TV med ju. Hur ska detta gå?

Kramizar *ler*

Monday, February 18, 2008

Cykel och sol

Hej hela gänget! Härligt att vara tillbax va!

Har cyklat idag. Ute. Var trevligt väder med halvsol, 7 grader och lagom blåst. Kändes rätt ok ändå. Kärde lite intervaller och sen A1-A2 efter. Men det blev inte så långt, men man får väl bygga på undan för undan.

Är förbannat sugen att flytta nu. Vill bara komma igång. Men man kanske ska njuta av de sista dagarna i frihet. Sen jävlar. Eller kanske inte riktigt, men ändå fast nästa och så. Ju.

Här kommer det tredje bidraget i min fantastiska tävling! Den visar en pulskurva över ett cykelpass som jag och OLund genomförde sommaren 2006. Vi cyklade tio backar i Huskvarna-Jönköping, inklusive norra och södra Kleva, Barnarpsbacken, Taberg, Sanseryd mfl. Riktigt nice pass. Så, här är tredje bidraget!

Förrsten. Som ni ser har jag hela tiden kört print screen och sparat om bilden. Är det nån snitsig rackare som vet hur man kan göra på ett smidigare sätt så får ni en gratis lapdance av mig!

Åker till Mora i helgen också. Kanske åker på onsdag, annars blir det på fredag med Stefun. Kul att åka lite skidor.

Yo för böveln!

Sunday, February 17, 2008

Bidrag nr 2

Inte så mycket nyheter. Känner mig fortfarande konstig i händerna. Och nu har jag inte slagit på dem med en hammare på flera dagar. Lite konstigt. Vet inte vad det är. Ska frysa ner dem kanske.

Tänkte komma med bidrag nummer två idag. Den visar när jag cyklade från Grenoble- Alp D´Huez och tillbaka sommaren 2004. Lååångt pass.. Blev trööött. Men det var kuuuul. Eller gaaaanska. Eftersom klockan inte klarade lagra hela passet blev det avbrutet. Som synes stannade pojken några gånger och vilade på vägen upp, vilket jag skäms för, men vaffan. Jag är go ändå..
Så håll till godo! Bidrag nummer 2!

Måste snart träna lite bättre själv så man kan visa upp några nya filer som ger några saftiga erek... eh... jag menar, inspirerar. Ju.

Heeiij.