Monday, September 15, 2008

Njaa...

Just nu flyter det inte på något vidare. Det ska villigt erkännas. Sitter och försöker skriva ihop ett paper som ska lämnas in på onsdag. Får det inte riktigt att lossna. Sen är det annat som sätter käppar i hjulen. Så, nää... Inge vidare alltså.

Nya säsongen av Entourage har börjat sändas i det däringa Amerikat. Vet inte hur, men på något sätt har jag lyckats se de två första avsnitten. Säsongen verkar kunna bli lovande, även om de två första avsnitten varit minst sagt trevande. Men å andra sidan har de skapat ett sug efter mer vilket borde vara ett gott tecken.

Annars har det varit två intressanta etapper i Vueltan. Eller åtminstone i lördags. Angliru är en grrrryyyym baaaaaaaccckkkkkkeeeee..... Den påstås vara den tuffaste som går att köra i tävlingssammanhang, och det är nog så. Monte Zoncolan och Plan de Corones i Italien, tillsammans med Mortirolo, är ingen lek, men flera längre sektioner med snitt över 20 % över galet brant. Kolla snittlutningen i bilden nedan. Och då är som sagt sektioner runt 23 %... Då ligger till och med Kleva i lä...

Yo!