Saturday, March 15, 2008

Inget folk

Har upptäckt att det återigen är nästan tomt på besökare. Undrar vad det beror på...
Ska skärpa mig och skriva mer om mitt fantastiska liv som doktorand, särbo, "cyklist", kille, pojke, lönnmördare, Rambo och allmänt söt.

Är lite konstig i halsen så därför har träningen inte varit alla tiders de sista dagarna. Alltså inga nya pulsfiler. Men jag har en liggandes från ett pass i hallen. Ska kanske lägga ut det.

Yo!

Wednesday, March 12, 2008

Ny pulsfil!

På allmän (jaså?) begäran kommer här nu en ny pulsfil. Det är från löpning i den fina Campushallen. Körde ett kortare pass igår på morgonen innan "jobbet" med tre lite längre intervaller runt och över tröskel. Kändes ok och hade inga problem med vaderna efteråt konstigt nog. Skönt som gröt.
Så håll till godo!

Imorgon ska Fia köra 10 km kl i SM i Falun. Ska bli spännande att se hur det går, men det är svårt att säga något om förhoppningar på reslutatet. De andra flickorna är snabba och inga med Fias träningsbakgrund ställer upp. Men jag tror att med bra skidor hyfsad form vinner hon med ca 1,5 minut. Allt annat vore katastrof och skulle troligtvis leda till att jag måste säga upp bekantskapen med henne. Mann vell ju ente skämmmas ente!

Ska springa intervaller imorgon också. Då ska det springas riktigt snabba intervaller tror jag. Ska se om jag klarar hålla runt 30 sek per runda några intervaller i sträck. Gör jag det är jag nöjd. Faktiskt... Man måste ju börja någonstans. Fast det är ju inte superlångsamt men inte så man får erek... eller blir övernöjd. Typ. Eh. Bortse från de sista raderna. Jag är dum i huvudet.

Annars då? Jo. Nä.

Tuesday, March 11, 2008

Kort och koncist

Så är det. KOrt blir det.
Det är House på TV. Det är reklam. Det är tisdag kväll. Det är mörkt ute. Detta är en blogg.
Ska skriva ett längre meddelande som berättar allt om min nya tillvaro. Jag förstår att ni knappt kan bärga er.
JAg har sprungit intervaller inne i hallen idag. GIck helt ok. Har läcker pulsfil som jag ska försöka lägga ut imorgon.

Ha det mysigt

Sunday, March 9, 2008

Packat och packad

Ey.
Har packat upp hela lägenheten (nästan) idag. Nu pratar jag i telefon. Ska se om jag har någon simultanförmåga. Jag brukar vara dålig på att skriva och prata annars. Se, nu blev det stopp. Hoppas ni inte är arga för stoppet.
Nu har jag bytt rad. Märkte ni det?
Igen.
Och igen.
Känns bra att lägenheten nästan är uppackad. Och nu är den nästan ren också.
Raderade just något som kunde tas illa upp någon.
Imorgon börjar det på riktigt. Då blir det introduktion för denna kurs, och sen får jag nog reda på mer om projektet. Ska bli spännande. Det kommer att handla om fjärrvärme är allt jag vet.

Jag har inte tränat så bra de sista dagarna. Körde styrka en stund idag men annars har jag inte mycket... Skulle vilja skaffa ett kort i gymmet och i friidrottshallen, men jag får ta det när lite pengar har rullat in. Nu är det ganska tomt. Eller helt tomt... Så om någon vill ge mig pengar får ni gärna göra det. Alla bidrag mottages tacksamt!

Det är bara lite ensamt här. Ska kanske starta bordell eller hunddagis så jag får sällskap.

Ha´t grejhöjta