Wednesday, November 11, 2009

En ny dag!

Sitter hemma och "jobbar" idag. Ska åka till Amerikat på fredag, så jag lite att fixa innan dess. Så idag har jag tvättat, fixat reseförsäkringspapper, försökt vaccinera mig, städat, diskat och dessutom klippt mig! Och jag har faktiskt jobbat en stund också. Och klockan är bara tre! Nä, nu går skam på torra land. Pojken har blivit effektiv, kommer folk säga på stan de närmsta dagarna. Och jag kan bara nicka självbelåtet och säga att: ja, när man mognat som jag gjort så blir man så här duktig. Jag hoppas att jag dessutom kan vara ett föredömme för alla kids där ute genom att föregå med (oerhört) gott exempel.

Amerikat var det ja. Jo, några dagar i Washington på en konferens och sedan vidare till The Big Apple, Staden som aldrig sover, the big eeehh.. city: Nev Jork! Awesome! Sällan jag har resfeber, vilket både är ledsamt och skönt, men denna gång har jag det. Men det kommer säkert att gå bra. Det kommer gå bra. Det kommer gå bra. Det kommer gå bra. Det kommer gå bra. Det ko... Eh, förlåt. Fastnade i mitt mantra där. Men det blir säkert bra.

"Träffade" även Fredrik Strage häromdagen på Linköpings Stadsbibliotek där han höll en presentation om sin nya bok. Tönt som man är så köpte jag ett ex och pratade några ord med honom. Trevlig kis som hade praoat på T-e-ma T när han var yngre.
Dessutom hade Marcus Birro och Magdalena Ribbing en debatt efteråt om vett och etikett på internet. Det var inte det bästa skit jag sett i mitt liv, men Birro är ändå en sympatisk lirare som plockade poäng bland gymnasiekidsen på plats genom att negga på att analysera dikter.

Jaha. Så ligger livet. Hur är det med dig?