Tuesday, February 17, 2009

Nä så att en annan kämpar på..

Märker tydligt hur mitt humör återspeglas i mina inlägg.. Idag är jag nog ganska neutral till humöret tror jag så vi får se var detta slutar. Blir säkert något galet spexigt innan detta är slut.

Håller på och jagar folk för fullt för intervjuer till tvärprojektet. OCh det är fan i mig lättare sagt än gjort. Inga uppgifter finns att finna någonstans och får man väl tag i uppgifter svarar de inte på mail... Faaaan också. Fast det går inte så dåligt. Och rackans vad jag kommer åka mycket till Stockholm framöver...

Annars försöks det tränas lite og. Springs och cyklas och gymmas görs dets.

Kollade Tour of California på internet igår. Ska man vara helt ärlig var det en rätt pissig sändning och etapp men så blir det väl i det vädret. Kul att Lövkvist är fint med.

Sunday, February 15, 2009

Nu är det dags!

Efter en lång tids tystnad är det dags att skriva nåt igen. Men det händer inte jättemycket mer än att jag jobbar på. Tvärprojektet börjar nästa vecka och det ska bli riktigt kul tror jag.

Och sen ska jag kontra Joel V i hans utmaning. En av de sista gångerna jag körde motocross blev det. Uppe i Luleå med Micke på snö. Ingen succé alls faktiskt.. Men vaffan. Det syns ju inte i bilden ju. Bra ju.
Och sen var det dags för en ny pulsfil. Måste ju kontra Olund.
Detta är från löpning i friidrottshallen och fyyyyyyyyyy fan vad dålig jag är. Eller typ. Återhämtningen är riktigt värdelös faktiskt. Usch.



Men jag lovar att det kommer mer rapporter nästa vecka. Snart påbörjas lite intervjuer och då kanske jag har lite galna anekdoter och upptåg att berätta om. Typ.