Thursday, April 10, 2008

Snabba ryck

Jodåsaattttt.... Imorgon är det seminarit om Paper/PM/Uppsats. SKa bli kul att se hur fan det går. Är väldigt osäker faktiskt.

Annars tränar jag lika dåligt som vanligt. Fast det är rätt jobbigt att "jobba". Jag är ju där i princip 8 timmar om dagen i alla fall.

Paris-Roubaix på söndag. Eurosport har en idiot-sändning pga MotoGP. En annan har ju lite tur som skaffat France 2, vilket innebär att jag kan se hela! Inte så dumt... Fast med fransk kommentator då. Fast jag är rätt grrrym på franska. Öh. Så heter ett på franska. Nu vet ni det.

Jaså?

Tuesday, April 8, 2008

Fortsättning

Senast blev det ju ett lite snabbt slut. Jag ber om ursäkt, men jag antar att ni har suttit som på nålar och väntat på fortsättningen. Och den kommer nu! Fast jag hade ju inte så mycket mer att säga... Kanske några ord till om Flandern runt. Synd om Ljunken som hamnade ute på åkern. Han verkade vara i god form annars, men vi får hoppas på en stark insats på söndag istället. Han har verkat stark i Paris-Roubaix tidigare, och så även förra året men fyra punkteringar satte stopp. Vi får se, men han får givetvis en hjälpryttarroll. CSC är ju rätt hyfsade, även om Cancellara inte var 100% i söndags. Istället klev norborna Arvesen och Johansen fram som 7:a respektive 10:a... Det finns baske mig bredd i det laget. Nästan lika vassa som Vaggeryds SOK i storform i vilken jävla idrott som helst!

Håller på och gör färdigt mitt arbete som jag tjatat om tidigare. Är lite osäker på om det blir bra, men vi får se. Är inte missnöjd men hade nog kanske velat ha mer djup i den. Men vaffan. Jag är rätt söt ändå. Och idag blev det klart att jag ska göra lite assistenttjänstgöring inom ett projekt om fjärrvärme. Ska nog bli spännande.
Och idag har jag skaffat gymkort! VIlka jävla biceps jag har numera! Jag har fått klippa av alla armar på mina tröjor, så imorgon blir det linne på jobbet. Jag tror det uppskattas.
Ska se om jag kan ta något kort på mitt kontor och fikarum och så någon dag och lägga ut. Det vore väl underbart för er alla att få se några sådana kort.

Sunday, April 6, 2008

Ronde van Vlaanderen

Hallå gänget!
Idag gick årets roligaste tävling av stapeln, så nu går det bara utför. Surt att säsongen är över redan den 6:e April men vad ska man göra?
Som vanligt var det en riktigt spännande tävling, men den lilla extra eggen saknades. Det kan ändå anses som något positivt att utbrytningar verkar hålla och folk inte är som maskiner längre. Folk blir trötta!

Skriver mer sen.

Heeeij