Sunday, July 27, 2008

Tillbaka!

Är nu åter i härliga Linköping efter 4 veckor på rymmen. Önskar kanske att jag varit på mer exotiska platser än Orsa och Sälen... Men det har varit ok ändå. Jobbat 2 veckor på O-ringen. Tror inte jag gör det någon mer gång trots att det var trevligt att träffa folk osv... Men halva semestern där uppe med vissa störande moment i närheten avskräckte mig nog. Men det fanns ju goingar på plats som höjde stämningen. Gött gött.

Inte så mycket tränat de veckorna som jag önskat dock. Några cykelpass uppför backen från botten till Högfjällshotellet, någre löppass och en misslyckad orientering blev facit. Inget att hurra för. Men ett fint pass med Olund runt fjället var nice and bajs. Fast Olund menade att en 5 kg tyngre MTB utan luft i framhjulet skulle vara vara en nackdel för honom... Jävla gnäll.....

Och så har jag missat typ hela Touren. Jag har enbart kunnat snabbkolla resultatlistan på internet på morgonen...
Vilket negativt inlägg detta verkade bli. Förlåt. Vi ska dock fira att vi numera har sprängt 1000-personers gränsen! Awesome! Tack allihop som varit här.

Förresten var det enbart en halvbra resa ner idag från Orsa. Norr om Örebro kom världens jävla hagelskur som gjorde att man knappt såg vägen framför sig. Stannde några minuter men sen tänkte jag: vaffan! Och körde 23,6 meter... Då blåser ett jävla träd ner över vägen. Vänder bilen och ska chansa på en väg som troligtvis skulle gå runt trädet. Hade ingen bilkarta, men jag gick på känsla. Fan så bra det gick. Först hade ett träd blåst ner över halva vägen, och efter ytterligare ett stopp skulle jag fortsätta. Och då har ytterligare ett träd blåst ner...... Tillbaka ut på vägen och in i världens jävla kö. Väl då kommer brandkåren och rensar vägen. Tappade nog 1,5 timmar allt som allt på detta. Men kul var det. Nästan lika kul som att trycka souvenirtröjor till O-ringen.