Sunday, April 12, 2009

Paris-Roubaix idag!

Idag går ytterligare en av mina favorittävlingar: Paris-Roubaix! Brukar alltid bli spännande tävling, även personligen tycker jag Flandern Runt är snäppet vassare men det händer alltid mycket på pavén också.. I år går ca 5 mil på kullersten och jag har provat att cykla på några av sträckorna för ett par år sen. Heeeelt sjukt! Alla som går i mål gör en fantastisk insats.

Det känns som att det faktiskt är väldigt öppet i år. Devolder siktar på att återupprepa vad han gjorde i Söndags, men jag tror faktiskt inte på honom idag. Han bukar inte lyckas i Roubaix och jag tror inte det i år heller. Hincapie gör nog sin sista start med full satsning och man kan nog hoppas mer än tro på att han kan vinna. Cancellara är nog inte i toppslag, men han har verkligen chansen. Jag tror dock att Boonen och Pozatto är favoriter om de inte markerar bort varandra som i Flandern. Martijn Maaskant smög sig fram till ytterligare en topplacering i Flandern, som han gjorde i Roubaix förra året och han kan mycket väl göra så idag. Hoste, Flecha, Haussler kanske kan också, men jag tror inte det. Jag skulle sammanfattningsvis tro att det är Quick Steps tävling "to loose" om man ska svänga sig med lånefraser. De är storfavortiter med tre stycken som kan vinna, och jag tror att Boonen vinner till slut. Så! Då kom jag till punkt.
Och nu ska jag skriva mediarapport! Ooooh, vad roligt!

Och jag cyklade i Kleva igår. Det har känts hyfsat annars när jag cyklat, så jag ville prova och se hur det känns... Och för att citera Shakira, "I wont deny, Kleva don´t lie". typ... Usch, fy jävla fan, vilken pissig form jag är i. Kleva är brutal och brutalt ärlig. Är man dåligt tränad så kryper man upp, och det var vad jag gjorde. Ajajaj... Nu ska här tränas! Annars blir det inget Frankrike i sommar!

yo!