Wednesday, October 1, 2008

Cykel i media

Nu verkar även media fått nys om att några av blodproverna ska genomgå nya tester för CERA, EPO. Och då spekuleras det hej vilt om vem eller vilka som är inblandade. Det var från början "Huuuuur många som helst", sen 14 namn och nu tio.
Blir så förbannat trött. Nu är helt plötsligt Cancellara mer eller mindre fälld av debatten i Sverige att döma. Helt sjukt. I alla andra idrotter, och i övriga samhället också för övrigt, är man oskyldig tills motsatsen är bevisad. Men i cykel är det fritt fram att spekulera i namn, stall osv. Cykelsporten gör mycket för att rensa upp i träsket, men samtidigt är de dåliga på att hålla på information och skydda sina cyklister fram till åtminstone ett positivt prov avslöjats. Åker Cancellara fast är det en sak, men fortfarande har inget pekat på det mer än spekulationer och rykten. Samtidigt ställer jag mig, naivt, frågande till om man i CSC kan använda EPO-liknande preparat utan att bli avstängd med tanke på det interna test-systemet.

Sjuk?!

Nä, så en annan har gått och blivit förkyld. Gött. Mitt i allt. Va. Det är ju själve djävulen också. Och imorgon skulle man åkt på internat. Va. Typiskt. Fast jag kanske ska åka ändå. För så sjuk är jag inte längre. Är kanske pigg imorgon. Va. Märklig vändning detta tog då. Skumt

Och vilket härligt stöd man har från sina kära kamrater! Känns skönt. Ska noga överväga dessa goda förslag som inkommit. Vaggerydsanekdoterna finns det ju en del att ösa ur så att säga, men frågan är om de är tillräckligt rumsrena för att skriva här... Ska kanske starta en helt ny blogg enbart för det ändamålet. Men en historia har jag som nog är ok. Kanske.
En god vän till min far, vilket de flesta inblandade i de här historierna är, har/hade en aning dåligt ölsinne. Vi kan kalla vännen för Rambo. En fest hos en vän till Rambo urartade rejält och slutade med att någon hade slängt ut hela köksmöblemanget och helt sonika tänt eld på alltihop. Vännen hade ingen aning om hur allt hade gått till, men ringer Rambo och berättar vad som hänt och frågar om han vet något. Rambo vet inte vem som ligger bakom dådet men blir rosenrasande. "Fy fan vilka jävla människor det finns", sa Rambo och åkte över till sin vän för att hjälpa honom i jakten på förövaren. Efter några timmars fruktlöst sökande ger Rambo upp och åker hem för att sova. Några timmar senare vaknar han av att någon ringer på dörren. Utanför står Rambos gode vän. "Nu vet jag vem det var som eldade upp möblerna", sa han. "Fan, vad bra! Vi borde fan åka och spöa honom. Vilken jävla idiot! Vem var det?" Sa Rambo. "Det var du"........ Dessutom hade Rambo försökt putta in en kvinna i elden samtidigt som han skrikit "Brinn häxa, brinn!". Så kunde det gå till på fester i Vaggeryd förr i tiden. Hoppas någon tyckte historien var lite kul... Ni som känner mig vet att jag inte är grym på att berätta historier, varken muntligen eller skriftligen. Men jag är go ändå.

Annars då? Nja.