Friday, April 25, 2008

Skidsport

Min gode vän, och f.d. sambo, Björn ska göra comeback! Nu siktas det på nya guld! Läs www.skidsport.com, där även undertecknad blir omnämnd! Fantastiskt.

Wednesday, April 23, 2008

Wallonska pilen

Eller ska Wallonien stavas med V på svenska? Vallonien. Det kanske var bättre. Fleche Wallonie på franska. Öosdfnn nasfg på grekiska. Jävla skit att svenskarna inte kan hålla sig på hjulen. Gustav hade nog inte kunnat få en så bra placering ändå, då det gäller att ha sparat allt krut till Muuuuuuuren. Och jag har varit där, och den är brrrraaaaant! För referens kan sägas att den är brantare och tuffare än Klevaliden, även om Erik Dekker faktiskt jämförde de två backarna under Postgirot något år.

Läser som fan till kurserna f.ö. Ca 180 sidor till imorgon, med ca 8 timmars arbetstid att göra det.

Heeeeeeeeij

Sunday, April 20, 2008

Fan vad grejer!

Jävlars vad mycket grejer det finns i min, numera vår, lägenhet! Fia har flyttat hit i helgen, så i fredags hyrde jag ett släp, åkte till Falun och plockade upp Fia och en del grejer. Sen fortsatte vi till Orsa där vi tömde släpet och fyllde på med nya, fräscha pinaler. I Orsa sov vi för att halv sju på lördags morgon åka ner till Falun, tömma lägenheten, städa det sista, åka till Linköping, kasta in skiten i lägenheten och sen återlämna släpet. Totalt ca 85-90 mil, flyttat 25 lådor, andra tunga jävla möbler, städat, osv. Allt detta på 25 timmar. Det är inte så dåligt! Och vad har NI gjort i helgen?! Va?! Inte ens en tredjedel av vad jag/vi har gjort! Så det så! Och kul var det! Ojojoj. Ni skulle bara veta.
Borde ta ett kort på all skit och visa för er. Men har inte orkat, för jag hittar inte kameran i all bråte. Men nu bor FIa här i alla fall. Det är najs.

Idag var det Amstel Gold Race. En annan var ju där för två år sen. Så vet ni det också. Inte så mycket att kommentera annars. Saknade Boogerds tänder i Cauberg dock...