Friday, February 15, 2008

I väntans tider...

Sitter och väntar på att min kära(?) vän(?) Lars(?) ska dyka upp. Han ville helt frivilligt åka till Örebro en helg... Fy fan. Stackars jävel. Jag trodde han var smart, men jag får nog ta en ny funderare.

Och på allmän, eller Oskars, begäran ska jag lägga upp fler pulsfiler! Idag presenteras en fil från en cykeltävling i Halmstad i somras. Ett "halv-GP" med 18, eller rättare sagt 19, varv på en kort bana. Och härmed utlyses en tävling i bästa pulsfil. Ska de fem närmsta dagarna lägga ut de sexigaste, slynigaste pulsfilerna jag har att tillgå. Ni, två-tre, personer som läser bloggen får sen rösta på mest BADASS-pulsfil 2008! Det ni.
Så här har ni första bidraget! Håll till godo!

Ingen träning idag. Dåligt av mig. Ska skärpa mig. Har inget mer att skylla på än att jag slog ut tre framtänder när jag klippte naglarna i morse. Men man ska faän kunna ge sig ut och träna ändå.

Kraaaamizzar

Thursday, February 14, 2008

Ont och snabb

Tänkte skriva något men kommer inte på något roligt. Har dock ont i vaderna, eller snarare muskeln som går från hälsenan och sen upp under vadmuskeln. Är säker på att det är sen jag sprang på banan och ingen fara, men jag kunde inte springa intervaller på grund av det. Men jag sprang ett stegringslopp på 100 meter trots allt. Det kändes ganska bra. Borde kanske springa mer snabbhet. Man vill ju vara snabb ju.

Astana verkar inte få köra varken Girot eller Touren. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Samtidigt som jag tycker aningens synd om de i laget som är rena, och trots att de verkar göra ett hyfsat antidopningsprogram med Damsgard har jag inte mycket förtroende för laget och några av cyklisterna. Bruynell är utan tvekan en sportchef av världsklass men några saker han gjort de senaste åren har retat mig nåt djävulskt. Discoverys ovilja till antidopningsarbete har stört och beslutet att signa Basso... Idiotiskt. Sporten håller på att dö inifrån känns det som. Vet inte heller hur jag ska förhålla mig till Contador. Fast egentligen vet man väl... Han var den ende som kunde hänga med Rasmussen trots att den sistnämnde (troligtvis) hade Dynepo i kroppen och tempoloppet var nästan för bra för att vara sant. Och att han sen kan vara inblandad i Puerto känns inte bra. Men man hoppas ju. En riktig bergsget som attackerar är ju bland det roligaste att se i cykel.

Har återupptäckt South Park efter att inte tittat på något år. Trey Parker och Matt Stone är helt jävla sjuka i huvudet. Och Cartman som polis, korridorpolis, förhandlare, sångare i vitrockband, hitler mm är nåt så fruktansvärt roligt. Fördomar och avsaknad av empati är helt sjukt roligt. Fan, vad skit de måste få herrarna Parker och Stone. Deras advokater har nog att göra...

Wednesday, February 13, 2008

Och nu då?


Jaha. Vad ska jag skriva idag? Jag är konstig i mina händer. Det är det enda. Har kanske suttit för mycket vid datorn. Och jag borde kanske inte slå på dem med hammare. Men det är ju kul. Så vad ska man göra? Vara en mes som inte klarar ont i händerna trots att det är kul att slå på dem med hammare? Nehejdu. Inte jag inte. Ska baske mig härda ut.

Annars har jag cyklat ute idag. Halvdistans eller vad man ska kalla det. Riktigt skönt väder med strålande sol. Distanstempo var det i alla fall och 1.30, så halvdistans är nog rätt ord. Måste börja ta mig ut och cykla, men jag tror att jag tjänar mest på att fortsätta med intervallerna för tillfället. Ingen pulsfil att visa heller. Inte lika spännande och eggande som en pulskurva från ett intervall-pass.

Fick lite papper från Linköping idag. Lönen var lite mer än jag trodde och hoppades på så det var bra. 45000 i månaden är ju rätt ok ingångslön. Ska jag nog kunna klara mig på. Och jag tror att jag får betald semester redan i sommar. Vore skönt som smisk om det blev så. Får hoppas på det. Verkar lösa sig bra med mycket just nu. Det kommer nog ett bakslag snart. Men man får passa på så länge det varar. Kanske ska slå mig själv på handen med en hammare så jag får det överstökat. Just det ja, det är ju kul ju. Då går ju inte det. Glömde. Sorry.

Tuesday, February 12, 2008

Sega ben

Har varit extremt duktig idag. Har gjort flera saker! På en och samma dag! Viktiga saker också! OCh dagen är inte slut än. Jag kan nog göra en eller två saker till. Har klippt mig (stubb), varit i skolan, bokad läkartid (brutna armar och ben), lämnat in blankett till skolan, kört intervaller på rullen (återkommer), tittat på skidskytte och handlat. Fantastiskt! Dessutom har jag tittat på några South Park-avsnitt. Jävlar vilken kille alltså!

Intervallerna gick inte så bra. Bina ben ville inte vara med riktigt idag vilket gjorde att jag inte kunde pressa upp pulsen. Tänkte köra A3, men det blev A2-A3. Lite 15x15 och lite A2 och lite ryck. Totalt ostrukturerat. Körde några max-sprinter också. Känner att jag nog skulle behöva lite mer styrka.. Kommer upp i runt 820 W, vilket ger runt 12W per kilo. Kan jämföras med de bästa spurtarna som kommer upp till 25-30... Sjukt.

Skidskyttet var väl sådär. Jonsson och Ferry körde ju bra, men ACO var ingen succé. Bergman gjorde nog vad som kan förväntas. En bom mindre i liggande kansle. Men vem skulle kört istället för ACO? Känns som att det var bästa laget och då är det som det är.

Inte så mycket musik idag, heller...
Yo?

Monday, February 11, 2008

Ingenting att berätta

Idag har nästan ingenting hänt. Har vilat. Har lämnat in några blanketter med krångel om min examen, och har lämnat in en uppsats. Det är det viktigaste. Har ätit pesto också. Och kollat South Park.
Testet igår gick förresten sådär. Vi sprängde iofs den magiska 10-gränsen, men inte mycket mer. Men imorgon tar vi nya, friska tag. Undrar om jag orkar upp och ta några simtag. Ibland är jag fruktansvärt rolig. Förresten, vad sägs om killen med vars grej är att inte svara på enkäter! Va! "Bortfalls-killen"! Fy fan vilken grym karaktär. Hade jag bara haft talang till att skriva humor hade det varit guld! Eller hur? Va? Inte? Vaffan... Det är ju skitkul. Nähä. Skit i det då. Fan också.

Sunday, February 10, 2008

Puckat, löjligt, omoget test

Det är inte så många som läser bolggen, mest för att den inte är så intressant men även för att inte så många vet att den finns. Efter att ha sett en logg över vilka som varit här insåg jag att någon som gjort en sökning på Staffan Hellstrand hamnat här tänkte jag göra ett extremt omoget test. Ska namedroppa en massa namn och se vad som händer. Spännande va! Och om tio minuter startar Fia. Hon behöver mer klister och vallor. Ska se vad jag kan göra.
Men nu kör vi: Susanna Kallur, Tomas DiLeva, Lars Winnerbäck, Ramob, Rocky Balboa, Death Cab for Cutie, The Cure på Hovet, "Alla älskar Raymond", Charlotte Kalla, Stone Roses, Badly Drawn Boy, Interpol, Franz Goering, Franz Göring, Hemann Göring, Roger Ljung, Todd Haynes, "Velvet Goldmine", "I´m not there", "Control", "Pingpong kingen", Sundance, Uffe Larsson, Kenneth Kennholt, Travis Pastrana, Jeremy McGrath, Mikael Furunäs, Vaggeryd, Bosse Bildoktorn, Etanol, Biogas, Carola, Amy Diamond, Christer Sjögren. Orkar inte mer nu..
Räknaren står på fantastiska åtta nu. Ska vi klara av att spränga 10-gränsen? Håll i er! Nu åker vi!