Wednesday, June 18, 2008

Favorit i repris!

På allmän begäran ska jag lägga upp min fantastiska pulsfil från backpasset i Jönköping! Min gode vän Martin ville se banprofilen, så här kommer den!

Annars är det gött. Snart börjar industrisemestern. Ska bli grejhöjta. Nästa vecka blir det Accelerator och cykel-SM i Falun. Ser fram emot båda, och sen kanske kanske det blir Arvika. Skulle grymt gärna åka, men tror inte jag får med mig någon. Är det någon som är sugen så skriv eller hör för skrööen av er.

Ha det gött!

Sunday, June 15, 2008

Team CSC + USPS Tour de France 2004

Förresten har jag fattat hur man länkar Youtube-klipp nu... Hade missat några funktioner. Kan visa ett klipp som jag ska använda på presentationen på tisdag. Ska koppla ihop radiokommunkation och hörselsnäckan som artefakt med ANT och SCOT. Blir nog bra till slut... Men här kommer klippet!

Tillbaka igen!

Trött, ångest och så. Ju.
Trött efter helgen i Motala. Har varit sjukt mycket folk och mycket att göra. Det var iofs kul, men slitigt.
Ångest för uppgiften som ska vara klar på tisdag. Undrar hur det ska gå. Känns ok, men många trådar som måste knytas ihop. Dessutom är jag trött mentalt och skulle behöva en tid för att vila upp huvudet. Var längesen jag helt fick släppa skola mm. Egentligen är det två år sen senast jag inte hade något i skolan hängandes över mig. Sen ska jag ta ett par veckor och helt släppa allt vad fjärrvärme, ANT, SCOT, modernitet och STS heter. Gööött!
Så eftersom det är så. Och så.

Förresten har Fia fått jobb! Kul som smör. Hon har fått jobb som verksamhetschef på en sektion av Korpen i Linköping. Roligt, men hon kommer tjäna mer än mig! Det är för jävligt. Eller så kanske man skulle dra sig tillbaka och låta henne försörja mig? Det vore inte dumt. Det kör vi på!