Thursday, March 20, 2008

Fantastisk dag!

Helt otroliga saker har hänt! Vi tar det i kronologisk ordning. Igår fick jag hela TVÅ (2) (!!!) kommentarer på ett inlägg! Och ingen av dem var från någon jag delar säng med. Inte officiellt i alla fall...
Sen känner jag mig piggare idag. Fast det är nog den minst fantastiska nyheten.
Det bästa sist alltså...
En puckad insändare som jag skickade till Cycle Sports avdelning Broomwagon blev publicerad! Helt fantastiskt! Och nej, jag är ingen tönt. Så har vi fastslagit det...
Nedan är en bildspecial med min insändare.


Insändaren!


Hela sidan med insändaren!


Framsidan på tidningen!


Jag med tidningen!

Jag kommer eventuellt att skriva en sk sammanläggningsavhandling där man skriver ett antal artiklar som ska publiceras. Ungefär tre av fem ska publiceras i en vetenskaplig tidsskrift. Undrar om detta kan räknas som en? I såna fall har jag ju bara två kvar... Ska ta upp det med professorerna på tisdag. Om jag är arbetslös på onsdag är jag öppen för förslag på jobb...

Wednesday, March 19, 2008

Nej

Inte mycket läst. Dåååligt.
Jag har inte kommenterat Tirreno-Adriatico alls. Satan i gatan vad bra svenskarna körde. Riktigt kul att Lövkvist visar framfötterna men jag tycker det är roligt att Niklas Axelsson kör bra. Han ska ha skit för att han dopade sig, men han är en av få som rakryggat erkände och tog sitt straff. Dessutom hårdare är någon annan med tanke på längd på straffet, men även det faktum att han är svensk. Det är inte lätt att åka dit för dopning i Sverige med tanke på hur media behandlar dem. Särskilt cyklister och alla andra idrotter än fotboll och ishockey. Se bara på Ludmila...
Nu är det nära att jag spyr galla över fotboll och ishockey men jag ska hålla mig. Får ta det en annan gång när jag inte droppar snor på tangenterna. Och snart börjar allsvenskan... Fy fan. I samma andetag som journalisterna hyllar Allsvenskan och ger dem uppmärksamhet så talar de om att svenska klubblag inte håller i Europa. Förutom förra året möjligtvis, men betyder inte det att Allsvenskan håller väldigt dålig klass? Jag fattar inte. Varför ger man den så mycket uppmärksamhet då? Fast jag vet ju svaret men man måste ställa frågan.
Se, nu var det nära igen... Inte diskutera fotboll och hockey. Jag lovade faktiskt.

Och det är mycket prylar jag vill köpa. Snart får jag min första riktiga lön, hoppas jag. Då kommer det brännas i mina stackars byxor. Ska nog bränna allt på en tuggummi-automat. Fast det har jag ju tre stycken redan..

Ska läsa lite Ulrich Beck nu.

Ägg

Mindre snor

Positivt! Mindre snor idag. Men det har blivit mindre läst så här långt idag. Ska skärpa mig! Jag lovar.
Hej då

Tuesday, March 18, 2008

Snor?!

Hur jävla mycket snor kan mitt huvud producera?! Börjar fundera på om det är hjärnan jag snyter ut. Den snabbtänkte replikerar direkt med: Måste man inte ha en hjärna för att kunna snyta ut den? Höhöhö.
Jo, tack. Jag vet nog vad ni tänker.
Har läst nästan hela "I fädrens spår" idag. Ska läsa en stund till och då kanske jag hinner klart. Hade lite tur med sjukdomen eftersom vi "enbart" ska läsa denna vecka. Och det klarar man ju sjuk. Eller hur?

Det är snö utanför. Jag tänker inte berätta varför.

Monday, March 17, 2008

Fortfarande sjuk

Fan vad tråkigt det är att vara sjuk. Och ingen har jag som tar hand om mig. Stackars stackars mig.
Fast så sjuk är jag inte. Fast synd är det om mig. Fastar gör jag inte. Fastnar ibland med huvudet i dörren.
Eeh. Jo, för rackarn. Så jävligt kan det vara.
Ska läsa två och en halv bok denna vecka. Sjuk som jag är. Stackars mig. "I fädrens spår" av Arne Kaijser och "Risk Society" av Ulrich Beck. Spännande som smör. Och så halva "Modernity and technology". Allt, utom Kaijsers bok, är långt ifrån min hemmaplan. Lite kämpigt men intressant att lära sig något nytt.
Sprint-sm idag i Borlänge. Bah så ni vet...

Sunday, March 16, 2008

Sjuk som en...

Fan också. Är krasslig idag. Skulle kunna lipa om hur mycket träning jag missar, men det vet både jag och ni att jag inte tränat så mycket sista tiden att detta spelar någon större roll. Men starten på cykelsäsongen närmar sig med raska steg. Och med den lite ångest. Mest för att jag är låååångt ifrån form nog för att tävla. Men det är inte hela världen egentligen. Vill jag så kan jag kanske dra igång säsongen lite senare. Vi får se.
"Vi får se" är förresten temat i mitt liv just nu. Jag säger inte mer än så, men någon kanske känner sig träffad;)...


Jag lovade en pulsfil. OCh den kommer här! Ytterligare ett halvdant pass i hallen med lite intervaller. Sprang några riktigt (?) snabba (???) i början. GIck ok, men 30 s per runda är snabbt för mig fortfarande. Man kan vända på det på två sätt. Antingen att det är 15s per 100 meter vilket inte alla ens gjort i ett max-försök eller åtminstone inte mycket under. Eller att världsrekordet på 10000 meter är runt höga 26 minuter (stämmer det Olund?) vilket ger 400-rundor på runt 63-65 sekunder i snitt... Helt jävla sjukt vad snabba de är.

Men här kommer filen!

Ska kommentera Melodifestivalen med. Jag såg sista halvan! Awesome! Alltså inte själva festivalen kanske, men att jag såg den. Melodifestivalen alltså. Ju.
Och det var/är top 10 at 10 med Kylie på MTV! Det är awesome!
Är han ironisk eller inte tänker ni två-tre personer som läser detta. Och då svarar jag: oj då. Nu fick ni väl så ni teg! Eller?