Saturday, May 24, 2008

Blåser som faaän!

Ska ut och cykla om en liten stund. Men det blåser! För jävligt. Man borde kunna ställa in vindstyrkan efter ens träningsrundor.

Girot i eftermiddag! Nu jävlar blir det berg! Hoppas Gustav kan minimera tidsförlusten. Men han verkar vara stabil just nu. Vet inte vem jag hoppas ska vinna. Egentligen gillar jag Contadors sätt att köra, men vissa tidigare händelser och misstankar får mig att tvivla. Men vem ska man hoppas på istället? Di Luca...? Simoni.....? Knappast. Inte Ricco heller. Kobran... Vi får se...

Ha det smaskigt

Wednesday, May 21, 2008

Snabb!

Ska snart till jobbet! Så detta meddelande skriver jag i 140 knyck! Jävlar vad det går! Foooort.
Är det någon som har en gräsklippare som vill sälja, eller åker ut på konsultuppdrag/beställningsjobb? Jag har kanske 15-20 kvadratmeter matta som jag inte får tummen ur att klippa. Man måste leta reda på en snubbe, låna nyckel osv för att långa gräsklippare. Såååå jobbigt.

Ointressant meddelande va? Igår körde jag styrka. Körde med två snubbar från arbeitung, och de gillar tunga vikter på överkroppen... Tror inte min överkropp kommer gilla det imorgon. Än har inte värken kommit igång.

Såå..

Sunday, May 18, 2008

Inte så mycket nytt

Tänkte bara länka ett klipp på bancyklisten Theo Bos som åker i 140 (!) km/h efter en bil! Sjukt jävla fort går det. Och kolla vilken fruktansvärd kadens killen har! Jag pacear (stavning?) ibland efter moped men jag har som högst kommit upp i 132... Typ....

http://www.telesport.nl/article3983955.ece?videoid=3983955

Kollade färdigt på första säsongen av sopranos igår. Grymt bra. Nu skulle jag bara vilja ha andra säsongen också... Det är så jävla mycket man vill ha... Skulle vilja ha en egen marsch-orkester också. Men det blir nog svårt.