Friday, October 10, 2008

Götteborrrrg!

Nu har man kommit hem från kurser i Göteborg i dagarna tre. Faktiskt mycket, mycket ointressanta kurser! Riktigt tråkigt och långt ifrån mitt avhandlingsområde och intressområde över huvudtaget. Kul.
Men bodde finnt jodde man jö.

Har inte heller tränat en enda minut på två veckor. Var sjuk i 1,5 veckor och dagarna i Götet har inte inbjudit till träning direkt. Ledsamt. Börjar sakna träning, och börjar bli fet. Eller inte så, kanske. Men ändå. Blev avundsjuk på Olund och att åka till Norge, men men.. Borde börja träna lite i alla fall så man skulle kunna åka på såna resor själv utan att dö efter två dagar. Jaja...

Annars. Piepoli och Schumacher fast. Inte förvånad gällande Piepoli, och tyvärr kändes Schumachers tempo-insatser lite för bra för att vara sanna, åtminstone i förhållande till vad han tidigare gjort. Dessutom har han ju varit i blsåväder tidigare.
Det enda man kan säga som positivt är att hittills i år så har de insatser som varit liiiite för bra för att vara sanna, varit just det. Sella, Ricco, Schumacher m.fl. Det borde, boooorde, betyda att man ser renare cyklister överlag, och framförallt så är dopningpolisen hack i hälen. Och att tillverkarna av CERA arbetat tillsammans med WADA mfl är hedervärt. Läkemedelsindustrin skulle kunna vara till större hjälp än de är, eftersom det trots allt är deras produkter, men naturligtvis är de rädda om sin marknad. Och många läkemedelsföretag är inte direkt kända för att ha rent mjöl i påsen rent etiskt.

Jajaj.. Ha det härligt! Jag blir hög på livet!