Saturday, March 7, 2009

En ny klocka!

Nä, så att en annan är ju rik som ett troll så man spenderar ju så det står härliga till! Har varit sugen i flera år på att köpa en ny klocka så jag slog till på en Polar RS800CX. Inte dumt alls. Köpte till GPS-grejen så nu kan man kontra Olund också. Känns bra. Provade nyss en kortare löprunda och måste säga att det stämmer väldigt bra. Kolla bilden nedan. Och denna vecka har jag tränat halvhyfsat faktiskt. Åtminstone för att vara mig nuförtiden.. Återkommer med mer filer!


Yo!

Wednesday, March 4, 2009

Jaså, rest igen?!

Ja, vadå då? Jävla tjat. Jag reser väl hur mycket jag vill! VA?! Blir så förbannad.

Jooo, jag har ju rest igen. Var i Stockholm måndag och onsdag för möte ena dagen och intervju idag. Och så var man i Malmö för en intervju igår, tisdag. Och nästa vecka blir Estockolmo från måndag till torsdag för intervjuer, seminarium samt energiting. Massa sköj må jag säga. Börjar känna mig riktigt världsvan och snart är jag nog en tvättäkta Stockholmare. Måste bara lära mig dricka kaffe så jag kan köpa Kaffe Latte för 347 spänn överallt. Men förutom det är jag med i matchen tror jag. Förresten, jag har ingen Kanadagäss-jacka heller. Måste köpa en sån. Seeeen kan jag få massor med kompisar i Stockholm.

Hur går det med projektet då? Jo tack. Det rullar på. Intervjuerna har blivit bra och okej. Idag blev det bara en ok intervju tycker jag eftersom det kändes som att personen inte var helt rätt och dessutom ville han inte använda diktafon... "Jaha, är det något polis-förhör det här?!" frågade den gode herrn när jag snällt frågade... Så kan det gå till när man FORSKAR! Det ni!