Saturday, May 17, 2008

Det är ju faaaan

Jaha. NU blev jag ensam här också. Fia ska upp till ORsa och jobba hela sommaren från och med nu. Surt.. Tycker ni synd om mig får ni komma hit på inflyttningsfest. Eller nåt annat. Ni kanske kan få med mig ut och träna.

Snart är det Giro. Har knappt hunnit se en enda minut hittills. Jäkla jobbet. Det tar inkräktar på fritiden... Kul att Gurra verkar vara i ok form i alla fall. Han verkade sitta med fint igår.

Yo!

Wednesday, May 14, 2008

Busblogg

Nu busar jag rejält.. Sitter på jobbet och skriver! Helt galet. Ville mest känna hur det är att leva på kanten lite. Vara helt wild and crazy.
Ska fortsätta läsa snart. Ny kurs har börjat, STS, Science and Technology Studies. Kan nog bli intressant.

Och hörrni: säg inget till någon om att jag bloggar på arbetstid.

Sunday, May 11, 2008

Jodå

Som vanligt är jag dålig på att uppdatera. Har för ovanlighetens skulle haft mycket att göra i veckan. Fast det börjar bli mer normalt. Sista tiden i Örebro var det knappast så... Men det funkar bra. Skriver ett PM som ska in på tisdag. Någon som kan säga nåt vettigt om Nowotny, Scott och Gibbons "Re-thinking Science"? Och helst om Agoran? I såna fall skulle jag bli glad. En Kex-choklad utlovas till den som kan komma med goda kommentarer!

Annars har jag cyklat denna veckan! Ett par vettiga pass faktiskt! Inte dååoligt det inte. Nedan ses tre pulsfiler, men inget att bli imponerad över. Dessutom har jag spelat fotboll med mina arbetskamrater! Awesome.





Förresten. Girot drog ju igång! Grymt kul för Bäckstedt och Slipstream att vinna. Det förtjänar de verkligen. Det som Slipstream står för, med allt fårn anti-dopingarbete till genomskinlighet och öppenhet bevöhs i cykelvärlden. Vi får se hur länge Vande Velde klarar hålla tröjan.