Thursday, June 5, 2008

Drengene fra Angora

Två dagar på raken! Otroligt va! Tänkte bara visa ett riktigt roligt klipp från serien Drengene fra Angora som visas på SVT på onsdagkvällar. Iofs under namnet Grabbarna från angora men ni fattar.
I serien sätts ett cykelstall ihop, med siktet inställt på ett wildcard till touren. Laget är sponsrat av det fantastiska kondom-märket Easy on. Som sig bör har de spelat in en kampsång och nedan följer klippet! Så ett tips, kolla in programmet på onsdagar. Faktiskt riktigt roligt! Är förresten osäker på hur fan man gör för att visa klippet, men jag tror det ska funka.
Och det gör det inte! Ah, for satan!

Här kommer länken istället!

http://www.youtube.com/watch?v=9aV9w9S5WRA&feature=related

Någon som vet hur man ska göra för att ladda upp klipp? Ja e dåolig...

Wednesday, June 4, 2008

Har tränat idag!

Nu ni! Nu ska ni få höra! Idag har jag tränat! I tre timmar! OCh jobbat! Och köpt kläder! Vilken kille alltså!
Körde styrka med en snubbe från Tema, och som vanligt enbart överkropp... Inte min grej, särskilt som jag är svag som smör. Men sen stack jag söderut på cykeln, äntligen. Har tänkt länge att jag ska köra ner till Törneviksbacken och backen nere på vägen mot Ulrika. Och de var tuffa, men inget mot Kleva.. I den sydliga backen var vägen dragen likt en serpentinväg. Fick riktigt töntig Tour-känsla... Nedan följer pulskurvan. Den är avklippt eftersom minnet var fullt, men de viktigaste backarna finns med. Håll till godo!


Annars händer det grejer imorgon också. Ska på disputation och senare disputationsfest. Killen som disputerar har fått mycket uppmärksamhet för sin avhandling, så det ska bli kul att höra vad som sägs om den.
Sen bär det av till Motala i helgen. Ska bli sköj, och min gode vän Björn, just det, han som ska göra rullskid-comeback, ska med. Sköj att träffas igen, även några andra goingar ska med.

Kramizar *ler*

Monday, June 2, 2008

Pesto

Nä, så en annan har gjortPesto. Hela institutionen ska ha en stor middag där man tar med sig något italienskt. Jag gjorde Pesto. Den blev sådär. Det blev en antipesto... Rackarns vad rolig man kan vara så här på morgonkvisten!

Mitt finger är bättre, så idag tänkte jag skada något annat. Det ska spelas kubb så då borde jag kunna få något i huvudet, eller stuka foten när jag kastar en pinne eller nåt. Det är nog ganska ovanligt med skador i kubb, så däför vore det kul. Det är alltid roligt att vara lite exklusiv. Undrar om det klassas som idrottsskada?

Annars är det tråkigt att Girot är över. Kul att Gustav körde ok. Han gjorde nog vad man kunde förvänta sig. Ingen rejäl genomklappning på tre veckor, även om sista tempot var under par för hans del. Men som en av hans sportdirektörer sa, så passar nog inte de branta bergen i Italien Gustav optimalt. Touren kanske skulle vara bättre, men hur skulle han kunna bli kapten där... Sastre, 2xSchleck m.fl...

I helgen blir det Motala!