Friday, October 9, 2009

It´s always sunny in Philadelphia (Wien)

Tillbaka från Wien. Mycket trevligt och kanonväder bjöds man på. Ca 25-30 grader så det är synd att klaga. Inte mycket till jobb om man ska vara helt ärlig, men trevligt var det. Lyckades se Windmill en av kvällarna vilket måste anses vara höjdpunkten.

Wien var även vackert så det kan rekommenderas. Såg både Stefansdomen och kraftvärmeverket, så både kulturell/andlig och arbetsrelaterade saker prickades in på fritiden. Möte och presentation på IIASA var det mest arbetssamma som genomfördes, men detta gjordes med bravur! De håller till i ett slott utanför Wien som varit kungligt residens, så det var viss skillnad på arbetsmiljö och lokaler jämfört med Linköpings Universitet.

Sen måste alla kolla in den fantastiska serien It´s always sunny in Philadelphia. Helt fantastiskt störd serie!

Over und aus


Windmill

FN


Kraftvärmeverket, något annorlunda än svenska motsvarigheter



Kanske inte den bästa bilden på IIASA, men ändå

Sunday, October 4, 2009

Wien imorgon!

Wien blir det ja! Jaså. Jodå. Sitter på ett hotellrum vid Arlanda. Flyger ganska tidigt imorgon bitti så alternativet mot att gå upp innan 4 imorgon bitti för att hinna upp var att ta in på hotell, så valet var ICKE svårt.

Vi ska till Wien med rätt många från min institution och resten från övriga institutioner som ingår i den tvärvetenskapliga forskarskolan P-rogr-am Ener-ergi-syst-em. Ska bli sköj, och på tisdag ska vi till IIASA vilket nog kommer bli spännande.

Jaha, annars då? Funderar på att springa Stockholm Marathon. Borde sikta på något så man inte blir fet som en julgris lagom till jul. Ööh. Jodå. Eh. FÖrlåt.

Eh. Ha det underbart!

Kramizar *ler*