Saturday, August 30, 2008

Hemma och dålig!

Jag ber om ursäkt! Bra att Olund säger ifrån när det gått för långt, och det hade det baske mig nu. Jag förstår att spekulationerna satts igång för fullt, då jag i sista meddelandet berättade om mitt boende i Red light district ovanpå en Coffeshop. I det läget är det inte svårt att lägga ihop 1+1 men jag fixade tull galant!

Rotterdam och Amsterdam var riktigt sköj. Vi var ett tjutande glatt gäng som drog till Amsterdam där vi bland annat såg Anne Frank-muséet, Van Gogh-muséet och åkte båttur! Ni hör var vuxen och mogen jag blivit. Märkligt nog flöt allt på förvånansvärt bra, utan missöden eller kanalbadningar. Fyllenivån var iofs relativt låg och det kan ha varit en bidragande orsak.
Rotterdam är ju en aning mindre inbjudande rent arkitektoniskt än Amsterdam. Staden bombades närmast sönder och samman i andra världskriget och återuppbyggnanden har gått i affärskomplexens tecken. Konferensen var riktigt intressant. Inget som är intressant att återberätta kanske...
Fan vilket ointressant inlägg va? Fast hotellet var fint förresten. 4-stjärningt med pool, bastu och gym. Löpbandet var coolt där man kunde se på TV i skärmen. Något absurt blev det dock då det första TV-program man möttes av klockan 6 på morgonen var pornografisk film av det grövre slaget... Inte för att någon tror mig, men jag kollade hellre OS...

Det pågår en diskussion om Sveriges tuffaste cykelbacke på cykelnytt.se. Gå in och uttryck er kärlek till Kleva.

Annars då? Nej, tack.

1 comment:

Unknown said...

Hej din lille brownieätande smålänning! Kul att man lyckades finna på dej här i vimlet. Allt väl? Går det bra med jobbet? Nee nu är jag allt för exalterad att jag måste springa igenom vasaloppsmålet ett par gånger innan jag kan lugna ner mig. Puss puss..