Saturday, January 24, 2009

Uppdatering nu!

På anonym begäran kommer här en uppdatering! Och den blev inte snart. Den blev nu! Coolt va?
Inte så mycket coola pulskurvor tyvärr, men desto mer korv.
Var i Stockholm igår på referensgruppmöte på Svensk Fjärrvärme. Gick ok tycker jag. Det blir nog lite mer jobb men det är ok. Håller på med ett projekt som handlar om medias rapportering i ett antal tidningar kring fjärrvärme. Går ok men förbannat mycket att göra. Jag undrar hur fan den här våren kommer gå... Om jag får ett psykbryt nån gång i maj så får ni komma ihåg att jag skrev detta meddelande och varnade... Men vaffan. Det är gött att va go.

Annars skriver jag ett paper till kursen som ska avslutas snart. Och möte på måndag om avhandlingen och det kommande Tvärprojektet där jag ska skriva ihop med en ingenjör. Det går ut på att vi ska samarbeta runt samma fråga. Och då kommer arbetet med avhandlingen att påbörjas på riktigt. Ska nog bli kul som hjul.

Och nu är det nog ganska lugnt med resandet på ett tag. Känns ganska bra faktiskt. Kanske kan få in lite rutiner och få tid att träna, äta, sova, supa och gräva.

Yo!
Ps. Jag lovar att ha något roligare att skriva nästa gång. Förlåt. Ds.

2 comments:

Mamma said...

Yes!!! Uppdatering!! Min dag är räddad!! Men lite konstig är du i alla fall det hjälps inte. Det är tyvärr bara så. Om det är någon som vet så är det JAG::

Joel said...

Ja lyssna på din mamma, dom vet alltid bäst!