Wednesday, February 13, 2008

Och nu då?


Jaha. Vad ska jag skriva idag? Jag är konstig i mina händer. Det är det enda. Har kanske suttit för mycket vid datorn. Och jag borde kanske inte slå på dem med hammare. Men det är ju kul. Så vad ska man göra? Vara en mes som inte klarar ont i händerna trots att det är kul att slå på dem med hammare? Nehejdu. Inte jag inte. Ska baske mig härda ut.

Annars har jag cyklat ute idag. Halvdistans eller vad man ska kalla det. Riktigt skönt väder med strålande sol. Distanstempo var det i alla fall och 1.30, så halvdistans är nog rätt ord. Måste börja ta mig ut och cykla, men jag tror att jag tjänar mest på att fortsätta med intervallerna för tillfället. Ingen pulsfil att visa heller. Inte lika spännande och eggande som en pulskurva från ett intervall-pass.

Fick lite papper från Linköping idag. Lönen var lite mer än jag trodde och hoppades på så det var bra. 45000 i månaden är ju rätt ok ingångslön. Ska jag nog kunna klara mig på. Och jag tror att jag får betald semester redan i sommar. Vore skönt som smisk om det blev så. Får hoppas på det. Verkar lösa sig bra med mycket just nu. Det kommer nog ett bakslag snart. Men man får passa på så länge det varar. Kanske ska slå mig själv på handen med en hammare så jag får det överstökat. Just det ja, det är ju kul ju. Då går ju inte det. Glömde. Sorry.

1 comment:

Oskar Lund IF Hallby SOK said...

Mera pulskurvor! Vi livegna längdlöpare som inte har råd med flashiga klockor får hålla till godo med dina!